Bramborové pyré s konzervovaným černým lanýžem
Ingredience: 40g konzervovaného, celého, černého lanýže, olivový olej s příchutí černého lanýže, 1kg brambor, 100g másla, sůl, pepř.
Ingredience: 40g konzervovaného, celého, černého lanýže, olivový olej s příchutí černého lanýže, 1kg brambor, 100g másla, sůl, pepř.
Ingredience: 350g těstovin (tagliatelle), 500g lesních hub, 2 lžičky lanýžové pasty, jedna větší cibule, 0,05l bílého vína, hladkolistá petržel, 100g omáčky demi - glace (v případě nouze může být i kupovaná ve vaničce), 100g sýru Pecorino – hoblinky, 0,1l olivového oleje.
Ingredience:400g těstovin Fettuccine, svazek zeleného chřestu, dva plátky másla (nejlépe našeho domácího), špetka soli, kávová lžička černé lanýžové pasty tartufata (seženete ve všech obchůdcích Boutique Gurmán), 100g Parmazánu, pár kapek olivového oleje s lanýži – Zigante.
Ingredience: 400g Tagliolini, 160g bílé Tartufaty, Parmazán.
Jedná se o jeden z nejoblíbenějších receptů, díky jednoduché přípravě a bohaté chuti tohoto božského pokrmu.
Ingredience: 80g Tartufaty (lanýžová omáčka), několik kapek olivového oleje s příchutí bílého lanýže, 320g istrijských těstovin Fuži, 80g másla, 200ml smetany na vaření, sůl, pepř, parmazán.
Ingredience: 400g čerstvých, na plátky nakrájených hub, 370g rýže Arborio, 60g másla, 125 ml suchého bílého vína, 200ml zeleninového vývaru, jedna větší cibule, jeden větší stroužek česneku, hoblinky Parmazánu, 2 lžíce černé tartufaty, lžíce olivového oleje, hrst petrželky, rukola, mletý černý pepř, voda, sůl.
Ingredience: 80g skleničky lanýžů se žampiony, olej s příchutí černých lanýžů, 200g polenty, 80g másla, sůl.
Ingredience: 1kg brambor, 250g polohrubé mouky, 100g hrubé mouky, jedno vejce, sůl, pepř, 100g sýru Pecorino, 0,2l smetany, 200g istrijského pršutu.