Vše, co potřebujete pro tento jednoduchý a zároveň bohatý recept, najdete v jedné krabičce –Pleasure boxu.

Jedná se o jeden z nejoblíbenějších istrijských receptů. Nejdříve zahřejte máslo v pánvi. Ujistěte se, že ho udržujete na nízké teplotě a nenechteho připálit. Přidejte smetanu se solí a pepřem a trochu provařte. Těstoviny Fuži uvařte "al dente", na scezené těstoviny nalijete omáčku. Přidejte Tartufatu a několik kapek olivového oleje z bílého lanýže. Podávejte s čerstvě strouhaným parmazánem. Po otevření konzumujte Tartufatu během sedmi dnů.

Složení (pro 4 porce):

80 g Tartufata
několik kapek olivového oleje z bílého lanýže
320 g istrijských těstovin (fuži)
80 g másla
200 ml smetany
sůl
pepř
parmazán